Starity

Mel B-t fontos lépésre akarták kényszeríteni a Spice Girls alatt

2024. szeptember 10. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Mel B-t a haja miatt zaklatták az iskolában, és elárulta, hogy stylistok próbálták rákényszeríteni, hogy szabaduljon meg tőle a Spice Girls alatt.

hirdetés

Mel B-nek mindig is „nagy, vad, göndör haja” volt, de bevallotta, hogy emiatt „kiszemelték” az iskolában, és karrierje elején még a stylistok is nyomást gyakoroltak rá, hogy egyenesítse ki.

A hajam mindig is egy személyes nyilatkozat volt - egész életemben. Vegyes fajú lányként nőttem fel a munkásosztálybeli Leedsben az 1970-es években. A gyerekeknek az iskolában fogalmuk sem volt, hogy hívjanak. Más voltam

- írta Instagramon

És volt a nagy, vad, göndör hajam, ami kilógott a sorból. Nem volt szép és rendezett. Túl sok volt belőle ahhoz, hogy rugalmas hajpántokba illeszkedjen, és én hordtam. Rám szóltak. Kiemeltek. De ez volt az én hajam, és nem akartam megváltoztatni - senki kedvéért.

Aztán áttért a Spice Girls idejére:

A legelső klipforgatáson, amit Spice Girlként csináltam a Wannabe című számhoz, a stylistok egy pillantást vetettek a hajamra, és azt mondták, hogy ki kell egyenesíteni. A nagy hajam nem illett a popsztárformába.

Mel B nemet mondott, és a lányok is kiálltak mellette. 

Úgy énekeltem és táncoltam, mint én, a nagy hajammal, a barna bőrömmel, és teljesen büszke voltam arra, aki vagyok. Fogalmam sem volt arról, hogy milyen hatással volt az a videó több ezer barna és fekete kislányra szerte az országban. A nők a mai napig odajönnek hozzám, és azt mondják, hogy abbahagyták a hajuk egyenesítését.

Hozzátette:

Azok vagyunk, akik vagyunk, és senki sem próbálhat meg diszkriminálni vagy megváltoztatni minket. Szóval igen. Büszkén támogatom az Afro Világnapot.

via Female First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

haj spice girls afro
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek