Starity

Kate Winslet szerint a ráncok gyönyörűek, a nők pedig csak szebbek lesznek a korral

2024. szeptember 11. 12:12   |   Szerző: Four

A színésznő mint mindig, most is hangsúlyozta, mennyire nem zavarja az idő múlása.

hirdetés
Kate Winslet szerint a ráncok gyönyörűek, a nők pedig csak szebbek lesznek a korral
Fotó: hu.depositphotos.com

Kate Winslet nem az a típus, aki kétségbeesik, ha meglát magán egy-két szarkalábat, sőt: elárulta, szerinte kifejezetten jól tud állni a nőknek a ránc. 

A nők szebbek lesznek a korral, az biztos. Az arcunk jobban illik a személyiségünkhöz, jobban illeszkedik a csontszerkezetünkhöz, több élet, több történet van mögötte. 

- mesélte a brit Harper's Bazaar legújabb számában. 

Hozzátette, szerint a kézfejen és a szem körül kialakult ráncok "hihetetlenül gyönyörűek", ugyanakkor igaz az a mondás, hogy a szépség belülről fakad:

Megtanultam azt is, mennyire fontos, hogy az ember belül is gondoskodjon magáról - nem csak arról van szó, hogy mit eszel és mennyi tápanyagot viszel be a szervezetedbe, hanem arról is, hogy a mentális egészségedre hogy vigyázol. Hogy érzelmileg hogy tekintesz magadra, hogyan viseled magad, hogy megtaláltad-e a helyed, hogy kiteljesedve, önazonosan éled-e az életed. 

- mondta. 

A színésznő arra is kitért, hogy az idő múlásával a társadalom elfogadóbbá vált a nők megjelenésével és az érzelmeikkel kapcsolatban.

A karrierem elején nem volt arra lehetőség, hogy a nők kiálljanak magukért és felemeljék a hangjukat. Egyértelmű volt, hogy nem hívtad fel a figyelmet arra, ha valami nem tetszett, mert azt panaszkodásnak tekintették. 

A #MeToo mozgalommal azonban rengeteg dolog változott Hollywoodban is:

A nők most már merik hallatni a hangjukat, méghozzá olyan módon, hogy az csodálatos - én is így jöttem rá, mennyit érek és hogy használjam a hangomat. 

- mondta.

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek