Starity

Dave Grohl lányai deaktiválták közösségi oldalaikat

2024. szeptember 11. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

A néhány órája kirobbant botránnyal járó sárdoblását elkerülendő, megtették a szükséges „óvintézkedéseket”.

hirdetés

Dave Grohl az Instagramon közzétett bejegyzése útján tudatta, hogy ismét apa lett – igaz, ezúttal házasságon kívül született gyermeke, egy kislány. A hír sokakat felkavart, hiszen a közvélemény úgy tudja, hogy a zenész 21 éve él boldog házasságban Jordyn Blummal. Dave-nek és Jordynnak három tinédzser lánya van: Violet 18, Harper 15, Ophelia pedig 10 éves.

Az óriási botrány kellős közepén az Us Weekly észrevette, hogy a rocksztár nagyobb lányai deaktiválták mind Instagram-, mind TikTok-fiókjukat: minden bizonnyal így akarják megóvni magukat a bejelentés nyomán támadt népharagtól és szitkozódások özönétől. Nem titok egyébként, hogy Dave nagyon szereti a családját – a gyerekei jelentik számára a mindenséget és jelenleg is azon dolgozik, hogy visszanyerje a szerettei bizalmát.

Korábban évi kilenc hónapot úton voltam, turnéztam. Ma már nem szívesen vagyok 12 napnál hosszabb ideig távol a gyermekeimtől. Ez megváltoztatott mindent. Amikor az embernek gyerekei vannak, egészen máshogy látja a világot. Mélyebben átérzed a szeretetet és egy kicsit empatikusabbá válsz. Elkerülhetetlen, hogy ez hatással legyen a dalszerzésre is

– nyilatkozta Grohl egy korábbi interjúban.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek