Starity

Vidékre költözött Ana de Armas, Ben Affleck egykori barátnője

2024. szeptember 12. 13:01   |   Szerző: Four

A hollywoodi nyüzsgéstől távol akar élni Ana de Armas, vidám képeket posztolt.

hirdetés

Ana de Armas a vidéki élet mellett döntött. A 36 éves színésznő annak ellenére hagyta ott Hollywoodot, hogy az utóbbi időben igazán berobbant a karrierje. 

A híresség egy 7 millió dolláros vermonti villában találta meg önmagát, 14 évvel azután, hogy Kubából Kaliforniába költözött, hogy megvalósítsa az álmait. 

Úgy érzem, manapság mind szeretnénk elbújni egy kicsit a világ őrültségei elől. Mind szeretnénk esélyt kapni, hogy felépíthessük a saját, biztonságos bázisunkat. Én is így döntöttem. 

- mondta az E! Newsnak, majd így folytatta:

Megtaláltam azt az otthont, ahova tényleg visszavonulhatok. Ide tényleg csak az jön, akinek szeretnék a társaságában lenni. Ez itt az én kis kuckóm. Az embernek gondoskodnia kell önmagáról, és eljön az az idő, amikor számot kell vetned arról, mi az, ami épít téged és mi az, ami nem. Hogy mi az, ami téged szolgál. Erre érdemes figyelni, aztán ennek megfelelően cselekedni. 

Armas 2020-ban dobta piacra kaliforniai otthonát, kevesebb, mint egy év randizás után ugyanis összeköltöztek. De a kapcsolatuk nem volt hosszú életű, mert teljesen mást akartak: Ana el akart költözni Los Angelesből és családot alapítani, Ben azonban a gyerekei miatt ragaszkodott ahhoz, hogy a városban éljenek. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek