Starity

Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét

2024. szeptember 12. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Orlando Bloom az igazi nevén mutatta be Katy Perryt, miközben a VMA-n adott át neki egy díjat.

hirdetés

Orlando Bloom mutatta be Katy Perryt a tegnap esti MTV VMA-n, amikor az énekesnő megkapta az MTV Michael Jackson Video Vanguard Award díját, és ahogy az lenni szokott, a győztes a legnagyobb slágereit felvonultató előadással kedvezett a rajongóknak.

Perry 10 perces medley-je előtt - amely olyan dalokat tartalmazott, mint a California Gurls, a Teenage Dream és az I Kissed a Girl - Bloom lépett a színpadra, hogy mondjon néhány méltató szót a menyasszonyáról és a tehetségéről. 

Katy Perryként szeretted meg. Én Katheryn Hudsonként szerettem bele

- kezdte, a születési nevén nevezve az énekesnőt.

Úgy ismeritek őt, mint egy globális szupersztárt, aki szeretetet, fényt és egyedi humorérzékét hozza minden dalába, amit ír, és minden klipjébe, amit készít. Én anyaként ismerem őt, mint társat, aki ugyanezt a szeretetet és örömöt hozza a családunkba

- tette hozzá.

A színész azzal folytatta, hogy Perry zenéje „örömöt és nevetést hozott” a rajongóknak, és „emberek generációit inspirálta a világ minden tájáról”.

Teljes szívéből szeret, és ez valahogy ellenállhatatlan. Látom, hogy mindenhol tükröződik az otthonunkban, a munkája iránti szeretetében, de különösen a rajongói iránti szeretetében.

Végül pedig gratulált a kedvesének:

Gratulálok ehhez a megtiszteltetéshez, bébi. Annyira büszke vagyok rád.

via Buzz Feed

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

díj vma igazi név
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek