Starity

Ariana Grande pasija végre szabad ember: A bíróság kimondta a válását!

2024. szeptember 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Most már semmi nem állhat Ethan útjába, ha azt tervezi, megkéri Ariana kezét.

hirdetés

Az Us Weekly megerősítette a hírt, miszerint Ethan Slater immár hivatalosan is elvált. A bíróság szeptember 12-én mondta ki a színész és Lilly Jay válását. A férfi 2023 júliusában adta be a válókeresetet a felesége ellen, akivel a gimnázium óta egy párt alkotott. 2018-ban kötöttek egymással házasságot, fiuk 2022-ben jött a világra.

A válókereset beadásával közel egyidőben kiderült, hogy Ethan máris új szerelemre talált Ariana Grande személyében, akivel a hamarosan megjelenő Wickeden dolgoztak együtt. Ariana 2023 februárjában, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet férje, Dalton Gomez ellen, akinek 2021 tavaszán esküdött örök hűséget. Válásukat 2024 márciusában hirdette ki a bíróság.

A rossz nyelvek azt beszélik, Ariana és Ethan már titokban találkozgattak, mielőtt véget vetettek volna házasságaiknak és viszonyuk vezetett a válásaikhoz. Hogy mi az igazság, csak találgathatunk, mivel egyik fél sem erősítette meg, hogy kapcsolatuk valóban akkor kezdődött volna, amikor még mással alkottak egy párt.

Fotó: Getty Images
hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek