Starity

Barry Keoghan elárulta, nem volt apafigura az életében

2024. szeptember 14. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Barry Keoghan elmagyarázta, hogy a gyermekkori tapasztalatai hogyan befolyásolták az apa szerep megközelítésében.

hirdetés

Barry Keoghan egy fiatal, egyedülálló apát alakít, aki egy 12 éves lányt nevel, akit Nykiya Adams játszik a Bird című filmben, amelyet nemrég mutattak be a 2024-es Torontói Filmfesztiválon.

Egy új interjúban elmondta, hogy szerepéhez saját valós tapasztalataiból merített, amikor felnőtt, és most, hogy a 2 éves Brando nevű fiának lett az apja.

Csak annyit mondok - nem volt apafigurám, amikor felnőttem, így még a fiammal való kapcsolatom sem egészen a szokásos apa-fiú kapcsolat, mert nincs meg az a figura, akiből tapasztalatokat meríthetnék, és akire alapozhatnék

- mondta az Entertainment Weeklynek.

Ha van szeretet, nincs szükséged semmire, amiből meríthetsz. A szeretet tiszta, és ezért nem erről beszélek, hanem olyan apróságokról, mint hogy megtanítod a fiadnak ezt, vagy megtanítod a lányodnak azt

- tette hozzá.

Keoghan kisfia 2022 augusztusában született az exétől, Alyson Sandrótól.

Amikor belevágtam, nem volt ilyen [normális tapasztalatom], szóval nagyon testvér-testvér jellegű a kémiánk, ami úgy éreztem, hogy megfelelő ehhez. És manapság ezt látod - rengeteg fiatal apa és fiatal anya van, és szinte olyanok, mintha testvérek lennének, érted, mire gondolok? Ami gyönyörű.

Keoghan az apját nem nagyon ismerte, az anyja pedig heroinfüggőséggel küzdött. Mindössze ötéves volt, amikor kiemelték a családjából, a következő öt évben 13 nevelőszülőit jártak meg a testvérével.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek