Starity

Felköszöntötte a brit királyi család Harry herceget, de Meghan Markle-t levágták a képről?

Tegnapelőtt, 17:18   |   Szerző: SzilviD

A rajongók szútrák ki, hogy levágta a brit királyi család Meghan Markle-t a Harry herceg 40. születésnapjának megünneplésére használt fotóról.

hirdetés

Harry herceg születésnapjáról a királyi család hivatalos Instagram-fiókján emlékeztek meg, amelyet aztán a herceg bátyja, Vilmos herceg és a felesége, Katalin hercegné is megosztott a hivatalos csatornáján.

Ez már azért is figyelemre méltó, mert a testvérek évek óta rossz viszonyban vannak. Azonban a sasszemű rajongóknak feltűnt valami a herceg születésnapjának megünneplésére választott fotón. Egyesek szerint eltávolították róla Meghan Markle-t.

A fotó, amelyet a királyi család választott Harry hercegről, 2018. július 11-én készült az írországi Dublinban, amikor hivatalos látogatáson volt a feleségével, Meghan Markle-lel. Ekkor még dolgozó királyi családtagok voltak. 

Az Instagramra feltölt képről tényleg hiányzik Markle, bár nemcsak ő, hanem minden más személyt levágtak róla, azonban a vizuális média foglalkozó oldallal, a Getty Images-zel, amelynek a fotóit sok újság is használja, megosztották az eredeti fotót is - közölte a Palota az Independent kérdésére. 

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek