Starity

Johnny Depp éjjel fedezte fel Velencét

2010. december 23. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp korunk egyik legsikeresebb színésze. Új filmjét Olaszországban forgatta egy másik neves színésszel, Angelina Jolie-val, viszont a forgatások annyira elvették szabadidejét, hogy nem maradt már a városnézésre... nappal.

hirdetés
Johnny Depp éjjel fedezte fel Velencét

Depp ragaszkodik hozzá, hogy betekintést nyerjen azokba a városokba, ahol épp forgat, így Velence sem maradhatott ki. Azonban az időhiány és az olasz látványosságok népszerűsége arra ösztökélte a színészt, hogy éjjeli városnézésen vegyen részt. 

„A velencei élményeim éjjel 10 és hajnali 2 közé esnek. Amikor minden bezárt, akkor tudtam egy kicsit sétálni, és felfedezni a városban élő költészetet. A hely szelleme magával ragadott a sötét sikátorokban. Színészként nagyon nagy segítség nekem, ha egy ilyen varázslatos helyen forgathatunk. És ennek a városnak a varázslata semmihez sem fogható” – mesélte Depp. 

A partnernőjével egy lépést sem tudtak tenni a paparazzók hordája nélkül, így talán előfordulhat, hogy a következő filmje alkalmával néhány rajongója nyakon csípheti, ha éjszaka bóklásznak az adott város nevezetességei körül. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek