Starity

18 éves lenne most az Alkonyat Renesmee-je: így él az őt alakító színésznő

Tegnapelőtt, 21:04   |   Szerző: Four

Mackenzie Foy alakította Renesmee Cullent, aki a történet szerint 2006-ban született.

hirdetés

2006. szeptember 11-én született az Alkonyat-széria szerint Bella Swan és Edward Cullen kislánya, Renesmee - aki most épp 18 éves lenne. 

Az őt alakító Mackenzie Foy fényes színészkarrier előtt állt, amikor elvállalta a kislány szerepét, ma már azonban csak nagyon ritkán vállal szerepeket, és visszavonult Hollywoodtól. 

Foy 2011-ben, 9 évesen mondott igent Renesmee szerepére, akit a Hajnalhasadás első illetve második részében játszott. 2020-ban így emlékezett vissza a közös munkára:

9 éves voltam, amikor elvállaltam, és visszanézve azt látom, hogy hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy része lehettem egy ennyire különleges élménynek. Emlékszem, Kanadában forgattunk, nagyon hideg volt. Mind együtt ültünk, forró csokit ittunk, és Taylorral [Taylor Lautner] játszottunk, fociztunk, ilyesmi. 

- mesélte. 

Az Alkonyatban nyújtott alakítása után 2013-ban szerepet kapott a Conjuringban, 2014-ben pedig Murph-öt alakította a Csillagok közöttben, Matthew McConaughey oldalán. 2015-ben azonban lassított, és azóta csak két szerepet vállalt el: 2018-ban a Diótörő új feldolgozásában szerepelt, 2020-ban pedig a Black Beauty című filmben. 

Azóta visszavonultan él, és időnként posztol az egyik kedvenc hobbijáról, a lovaglásról. 

via People

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek