Starity

Lily Collins örült neki, hogy Emily ennyire kiakadt

Tegnapelőtt, 20:04   |   Szerző: Four

A színésznő elmesélte, szerinte miért volt jó, hogy Emily ennyire kiakadt az új részekben.

hirdetés

A cikk spoilert tartalmaz!

Az Emily Párizsban nézői megszokhatták már, hogy a produkció leginkább könnyed szórakozást, extrém outfiteket és munkahelyi illetve magánéleti intrikákat kínál.

Most azonban kicsit mélyebb lelki drámákat mutatott be, mint például, hogy a Lily Collins által alakított Emily mennyire összetört lelkileg, amikor szakított a barátjával (Lucas Bravo), majd anap találkozott korábbi exével (Lucien Laviscount), akiről kiderült, már továbblépett és új barátnője van. 

Collins a People magazinnak elárulta, szerinte jót tett a sorozatnak, hogy Emily komolyabb oldalát is megmutatták: 

Igazából nagyon örültem neki, hogy végre voltak pillanatok, amikor Emily is összetört, fontos volt, hogy megmutassuk a törékenyebb oldalát, hiszen ebben az évadban nagyon sok nehézséggel találkozott, sok olyasmiben hitt, amiről kiderült, nem igaz valójában. 

- mondta, majd így folytatta:

Szerintem az is fontos, hogy megmutassuk, Emily nagyon erős, ugyanakkor érzelmes, és néha nem tudja, mit tegyen... mert az embernek nincs mindig mindenre terve. Szerintem fontos, hogy ezt lássák a nézők. 

Az Emily Párizsban új évadának második fele már látható a Netflixen, sőt, hivatalossá vált, hogy lesz ötödik évada a produkciónak. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek