Starity

Tom Holland megkérheti Zendaya kezét?

Tegnap, 08:43   |   Szerző: SzilviD

Zendaya és Tom Holland őrülten szerelmesek és hamarosan hivatalosan is eljegyezik egymást, állítólag már az esküvőt szervezik.

hirdetés

Egy forrás exkluzívan elárulta a Life & Style-nak, hogy Zendaya és Tom Holland már az esküvőjüket tervezik, és az első számú céljuk, hogy stílusos és elegáns legyen.

Tom és Zendaya nagyon pozitív helyzetben vannak, és már több mint öt éve meg tudták maguknak tartani a kapcsolatukat. Jelenleg egymás családjának részei, és a házasság már egy ideje a beszélgetés része

- osztotta meg a forrás, aki évek óta ismeri a párt.

Most, hogy „van egy kis szabadidejük a következő Pókember forgatásáig”, a bennfentes szerint „soha nem lesz tisztább a helyzet ahhoz, hogy [Holland] hivatalosan is megkérje a kezét, és ami még fontosabb, hogy megtervezzék esküvőt”.

A rajongók azonban „ne várják el tőlük, hogy megszökjenek”, mert „mindkettejük családja nagy szurkolója volt ennek a kapcsolatnak, és egyikük sem akarja, hogy ez megváltozzon”.

Az igazi kérdés, amit ki kell találniuk, hogy melyik országban tartják az esküvőt - az Egyesült Államokban, Angliában vagy valamilyen semleges területen. És mint mindenben, amit párként csinálnak, nagyon koncentrálnak arra, hogy a dolgok stílusosak, befogadóak és divatosak legyenek.

A bennfentes hozzátette:

Tom az éretlen bulizós napjait már régen maga mögött hagyta, és éveket töltött azzal, hogy bebizonyítsa Zendayának, hogy igazán nagyszerű partner és potenciálisan kiváló apa is tud lenni.

Bár a hivatalos eljegyzést még nem erősítették meg, Zendaya és Holland belső köre biztos benne, hogy az esküvőjük a közeljövőben lesz.

A baráti körükben senki sem gondolja, hogy jövő ilyenkor még nem lesznek házaspár

- zárta a forrás.

via Yahoo!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek