Starity

Ezért nem posztol magáról szexi fotókat Jessica Alba

Tegnap, 16:40   |   Szerző: Four

A színésznőnek komoly oka van arra, hogy ne pózoljon fehérneműben Instagramon.

hirdetés

Nem egyhamar fog merész képeket posztolni magáról Jessica Alba. A színésznő a People magazinnak mesélt arról, hogy szeretne példát mutatni a gyerekeinek, a 16 éves Honornak, a 13 éves Havennek és a 6 éves Hayesnek - ezért döntött így:

Hiszek abban, hogy ahelyett, hogy megmondanánk a gyerekeinknek, mit csináljanak, inkább a példamutatás a fontos. Nincs semmi bajom a szexi képekkel, de én nem fogok magamról ilyesmit posztolni két lány és egy kisfiú édesanyjaként. 

- mondta, majd így folytatta:

Szerintem fontos, hogy amennyire csak lehet, jó példát mutassunk, és ne csak egyféle dolgot posztoljunk magunkról. Nem kell, hogy csak egy dolog legyen. És azt gondolom, ez megmutatja, milyen is vagyok valójában. Nem egy egydimenziós ember - és az a fontos, hogy ezt megmutassam. 

- jelentette ki.

A 43 éves sztár azt is elárulta, milyen feltételekkel engedte meg a legidősebb lányának, hogy Instagramja legyen:

Azt hiszem 12-13 éves volt Honor, amikor jelezte, hogy szeretne jelen lenni Instagramon. Megengedtem neki, de azzal a feltétellel, hogy a profilja közös lesz velem, privátnak kell lennie, és szerettem volna látni, hogy kiket követ. 

Ugyanakkor kisebbik lányának, Havennek eddig nem engedte meg, hogy részt vegyen a közösségi médiában:

Különböző szabályok vonatkoznak a gyerekeimre. Érdekes - egyformán neveled a gyerekeidet, de teljesen máshogy reagálnak bizonyos dolgokra.

- mondta.

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek