Starity

Florence Pugh elárulta, hogy kapcsolatban van-e

Tegnap, 19:20   |   Szerző: SzilviD

Florence Pugh elárulta, hogy szingli vagy kapcsolatban van-e. Azt is elmondta, hogy mit gondol a szerelemről.

hirdetés

Florence Pugh British Vogue-nak adott interjút, amikor a párkapcsolati státuszáról kérdezték. A magazinnak elárulta, hogy kapcsolatban van, de nem volt hajlandó felfedni, hogy kivel. 

Oké, tehát valami, amivel rezonálok, az az, hogy szerintem ha a varázslat létezik, akkor az a szerelembe esés. És én olyan valaki vagyok, aki szeret szerelmes lenni. Szeretek gondoskodni az emberekről. Szeretek törődni az emberekkel. Szeretem az érzést, hogy valaki ott van mellettem. Szeretem tudni, hogy valaki gondol rám, és valaki ugyanúgy törődik velem, mint ahogy én törődöm vele. Azt hiszem, az életemnek ebben a részében igyekszem megbizonyosodni arról, hogy minden jó döntést meghozok, hogy az legyen, amit szeretnék... ami a biztonság, a család, az otthon

- mondta.

A szóban forgó titokzatos partnerről pedig a következőket osztotta meg:

Most találjuk ki, hogy mik is vagyunk valójában. És azt hiszem, most először nem engedem meg magamnak, hogy hullámvasútra térjek. Engedélyezem magamnak, hogy időt szánjak arra, hogy hagyjam, hogy valami fejlődjön, és hagyom, hogy teljesen valódi legyen, szemben azzal, hogy belerohanjak valamibe.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek