Starity

Lehet, hogy Eva Mendes végleg felhagy a színészettel - elárulta, ennek Ryan Gosling az oka

Tegnap, 21:06   |   Szerző: Four

A kislányaik születése óta nem vállalt szerepet Eva Mendes, és lehet, hogy egy így is marad.

hirdetés

Eva Mendes már többször is nyilatkozott arról, hogy mennyire élvezi az anyaságot, és azt, hogy a hollywoodi csillogást kizárva, teljesen privátan élik a magánéletüket Ryan Goslinggal. 

A színésznő, aki most a saját gyerekkönyvét promótálja, a Good Morning America műsorában vallott arról, minden esély megvan rá, hogy végleg felhagyjon a színészettel. Amikor a riporter arra volt kíváncsi, milyen projektre mondana igent, Mendes így válaszolt: 

Nem tudom. Ha mondjuk - találnék egy érdekes szerepet. Akkor hagytam abba a színészetet, amikor... 10 évvel ezelőtt, és akkor úgy éreztem, hogy elértem a csúcsot, érted? Ryan Goslinggal dolgoztam együtt, aki mondjuk az egyik legjobb színész. És nem is tudom... olyan magasságokat éltem meg a karrieremben azzal, hogy vele dolgozhattam, és azzal, amit együtt alkottunk, hogy úgy voltam vele, talán most kellene abbahagynom. Szóval ki tudja? 

- mondta.

A híresség 2012-ben a Túl a fenyvesen című filmben dolgozott együtt Ryannel, akivel egymásba szerettek a forgatáson. Mendes nemrég elárulta, teljesen elvarázsolta az, ahogy Gosling eljátszotta a karakterét. 

A sztárpának két gyermeke született, a 9 éves Esmeralda és a 8 éves Amada, ám annyira elzárkóznak a nyilvánosságtól, hogy Mendes még a vörös szőnyegen sem szokott együtt pózolni a színésszel. 

via New York Post

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek