Starity

Bruce Willis lánya hírt adott a színészről: "Vannak fájdalmas napok"

Ma, 11:06   |   Szerző: Four

A színész frontotemporális demenciával küzd, lánya, Tallulah adott hírt az állapotáról.

hirdetés

Továbbra is nehéz időszakot él meg Bruce Willis és családja. A színészt tavaly diagnosztizálták frontotemporális demenciával, amely egy gyógyíthatatlan, a beszédre, a megértésre és a személyiségre kiható betegség. 

Willisről ezúttal 30 éves lánya, Tallulah adott hírt a Today műsorában, ahol idéztek a tavaly májusban írt esszéjéből is. Ebben arról írt, hogyan tudatosult benne, mennyire beteg az édesapja, és hogyan próbál megküzdeni ezzel a helyzettel. 

Vannak olyan reményeim az apámmal kapcsolatban, amelyet nem vagyok hajlandó elengedni. Több olyan személyiségjegyet is felismertem magamon, ami az ő sajátossága, és tudom, mennyire jó cimborák lennénk, ha több időnk lenne. 

- írta az esszében.

A műsorvezető az idézet után rákérdezett arra, hogy van most a 69 éves sztár. 

Stabil az állapota, amely ebben a helyzetben jót jelent. Nehéz. Vannak fájdalmas napok, de annyi szeretet veszi körül. És ez az egész ráébresztett arra, hogy semmit nem vegyünk készpénznek, emellett tényleg úgy érzem, hogy legjobb barátok lettünk volna. Szerintem nagyon büszke rám. 

- mondta, majd hozzátette, az édesanyja, Demi Moore tanította meg egy fontos dologra: hogy "meg kell élni a pillanatot". 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek