Starity

Vissza a jövőbe – számítógéppel

2010. december 23. 18:06   |   Szerző: bestiak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

25 év után megérkezett a Vissza a jövőbe trilógia folytatása, PC-játék formájában!

hirdetés
Vissza a jövőbe – számítógéppel

A Telltale Games jóvoltából december 22-től mi is átélhetünk egy teljesen új kalandot  Marty McFly és  Dr. Emmett Brown főszereplésével. „It's About Time!” lett a címe az első résznek, amely egy ötrészesre tervezett sorozat első játéka.

A történet a Vissza a jövőbe filmsorozat harmadik része után játszódik egy fél évvel. Az első játékban Martynak a DeLorean időgép segítségével vissza kell térnie az időben, hogy segítséget nyújtson a fiatal Emmetnek, különben  örökre felborul a tér-idő-kontinuum.

Bob Gale, a filmek társalkotója és írója a következőket nyilatkozta a játékkal kapcsolatban: „A Telltale Vissza a jövőbe játéka az első olyan videojáték a tér-idő-kontinuumban, mely tényleg méltó a Vissza a jövőbe névre. Marty McFly és Brown Doki új kalandjai igazán hűek a filmek szellemiségéhez, és nem is lehetnék boldogabb azzal a munkaviszonnyal, amit kialakítottam a Telltale csapatával. A játékban a játékosok rengeteg újdonságot tudhatnak meg a karakterek és Hill Valley múltjáról, és néhány érdekes idővonallal is találkoznak. Ez egy játék azoknak, akik szerették a filmeket, amit azok készítettek, akik szerették a filmeket.”

Érdekeség, hogy Cristopher Lloyd a saját hangját is kölcsönözte a karakterének, és minden egyes megvásárolt játék után egy dollárt adományoznak a vásárlók Michael J.Fox Parkinson alapítványának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek