Starity

Emma Watson megtalálta a boldogságot a családi vállalkozásban, öccse szerint ilyen együtt dolgozni vele

Ma, 11:36   |   Szerző: Four

Emma és Alex Watson közösen vágtak bele a ginkészítésbe, díjnyertes lett a vállalkozásuk.

hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy Emma Watson felhagyott a színészettel és közös vállalkozásba fogott az öccsével, Alexszel: tavaly saját ginmárkát alapítottak Renais néven. A brand nem csak díjnyertes lett, de most már Anglián kívül az Egyesült Államokban is kapható. 

Az édesapánk már régóta borászattal foglalkozik, és mi is így nőttünk fel. Sokat beszélgettünk róla, hogy szeretnénk ezt valamilyen módon tovább vinni. 

- mondta Alex, és hozzátette, tökéletes volt az időzítés, amikor elkezdett együtt dolgozni a nővérével, aki "kiteljesedett" a vállalkozásukban. 

Amikor egész életedben ugyanazzal foglalkozol, akkor nagyon fontos, hogy kilépj a komfortzónádból és megtaláld, hogyan fejezheted ki magad másképp. Szerintem a Renais pont ezt jelenti Emma számára. 

- jelentette ki. 

Még arról is beszámolt, milyen együtt dolgozni a színésznővel:

Az, hogy ennyi időt tölthetek az apámmal meg a húgommal, őszintén, nagyon menő dolog. Örökké hálás leszek ezért az időszakért, és ezért a projektért. Vannak köztünk kreatív ellentétek, ami szerintem jót tesz. Megvan mindkettőnknek a saját feladata, de Emma egyértelműen a perfekcionista, én meg valószínűleg a gyakorlati részét nézem a dolgoknak. Van, hogy vitatkozunk, de általában véve nagyon szeretünk együtt dolgozni. 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek