Starity

A Dumbledore-t alakító színész fia szerint hülyeség, hogy sorozat készül a Harry Potterből

Tegnap, 16:44   |   Szerző: Four

Jared Harris kijelentette, nem szeretne részt venni a projektben, mert feleslegesnek tartja.

hirdetés

Jared Harris köszöni szépen, nem kér a Harry Potter-sorozatból, amelyhez az HBO már nagyban castingolja a főszereplőket. 

Harris, akinek az édesapja, Richard Harris két Harry Potter-filmben is Dumbledore professzort alakította, kijelentette, nem venné át néhai apjától a stafétabotot. 

Köszönöm, de nem. Emellett, miért is tenném? Fantasztikusak voltak a filmek - hagyják őket békén. 

- jelentette ki a The Independentnek. 

Amellett, hogy Jared határozottan nem akar részt venni a projektben, hozzátette, a filmekből sok olyan kulcsfontosságú esemény maradt ki, amelyeket az új sorozatban legalább lesz idő feldolgozni, hiszen minden könyvre egy egész évad jut. 

Jared egyébként maga is több nagy sikerű produkcióban, például az HBO egyik sikersorozatában, a Csernobilban is szerepelt. 

Richard Harris 2001-ben kapta meg Dumbledore szerepét, és az első két filmben még ő alakította a Roxfort igazgatóját, ám ez volt az utolsó szerepe, 2002-ben, 72 éves korában ugyanis elhunyt. Utána Michael Gambon vette át a szerepet, aki 2023-ban hunyt el. 

Érdekesség, hogy egy másik Harry Potter-sztár viszont nagyon szívesen bújna az öreg varázsló bőrébe: a Siriust alakító Gary Oldman nemrég elárulta, korábbi karakterét nem, de Dumbledore-t annál szívesebben eljátszaná. 

via Variety

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek