Starity

Ezt lehet tudni arról, hogy a Tuti gimi Nathanje visszatér-e folytatásban

Ma, 17:32   |   Szerző: Four

James Lafferty így nyilatkozott arról, hogy visszatér-e Nathan Scottként.

hirdetés

Már most nagyon várják a fanok a kétezres évek egyik népszerű tinisorozatának, a Tuti giminek netflixes folytatását - az azonban egyelőre kérdéses, hogy ki mond igent az eredeti gárdából az új projektre. 

Sophia Bush és Hilarie Burton nem csak produkcerként, de színészként is részt vesznek majd a produkcióban, Daneel Ackles azonban csak a háttérmunkán szeretne dolgozni.

A korábban Lucas Scottként feltűnő Chad Michael Murrayről úgy tudni, nem vállalta el a folytatást, James Lafferty pedig most így nyilatkozott arról, hogy látható lesz-e Nathan Scott szerepében: 

Magánemberként elájultam attól, hogy a fanok ereje képes volt egy ilyen helyzetet teremteni. De színészként jelenleg az "Everyone is Doing Great" második évadára koncentrálok. Addig is, hálás vagyok ezért a pillanatért, és mindenkinek szurkolok!

- mondta. Hozzátette, a Tuti gimi meghatátozó szerepet játszott az életében, amelyet örökké őrizni fog a szívében, és megtiszteltetésnek tartja, hogy az embereket továbbra is érdekli a sorozat. 

A Haley-t alakító Bethany Joy Lenz viszont nagyon lelkesen beszélt a projektről:

Abszolút nyitott vagyok rá, hogy újra része legyek a Tuti gimi világának. De ha a folytatásról beszélünk, akkor nem tudom. Még nagyon korai bármit is mondani. Nem tudom, hogy van-e már pilot, hogy megvannak-e az epizódok. Nem tudom, hogy áll a dolog. 

via Variety

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek