Starity

Kate és Anthony a Bridgerton 4. évadában is megjelenhet!

Tegnap, 20:12   |   Szerző: Four

A második évad főszereplői lehetséges, hogy az új részekben is megjelennek majd.

hirdetés

A Bridgerton készítői amellett, hogy nemrég nyilvánosságra hozták: Yerin Ha fogja alakítani Benedict Bridgerton szerelmét, közzétették a listát, hogy ki fog visszatérni a korábbi főszereplők közül. 

Ennek alapján Phoebe Dynevor és Regé-Jean Page illetve Simone Ashley sem fog megjelenni a negyedik évadban - ettől függetlenül utóbbinál van rá esély, hogy mégis szerepelni fog, tekintve, hogy a partnerét alakító Jonathan Bailey szintén látható lesz, illetve a készítők nyitva hagyták Kate és Anthony történetszálát azzal, hogy kiderült, Indiába utaznak.

Szerintem az, hogy Indiába "küldtük" őket, pont meghagyja a lehetőséget arra, hogy akár visszatérjenek, ha az időbeosztásuk megengedi. 

- jelentette ki Jess Brownell, a Bridgerton készítője. 

Érthető módon szeretnénk támogatni a színészeinket, akik megszemélyesítették egy-egy évadban a karaktereket, tudjuk, hogy nem lenne túl fair velük szemben, ha elvárnánk tőlük, hogy a háttérben vendégszerepeljenek, miközben vannak új projektjeik is. Imádjuk Jonathant és Simone-t, és szívesen visszavárjuk őket, amennyiben van rá lehetőség. 

- mondta. 

via Elle

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek