Starity

Férjhez ment Lana Del Rey - nézd meg, milyen filmbe illő esküvői ruhája volt!

Tegnap, 22:45   |   Szerző: Four

Az énekesnő most már férjes asszony, tegnap hozzáment Jeremy Dufrene-hez.

hirdetés

Lana Del Rey tényleg férjhez ment! Tegnap még arról írtunk, hogy az énekesnő és Jeremy Dufrene Louisianában váltották ki a házassági engedélyüket, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy ezen a héten sor kerül a lagzira. 

Del Rey a louisianai Des Allemandesben, vízparton mondta ki a boldogító igent, a Daily Mail felvételein pedig látható, hogy igazán romantikus ruhakölteményben vonult be. Kosztümös filmekbe illő, abroncsos ruhát viselt fodros felsőrésszel, haját pedig kék szalaggal fogta össze. A Page Six szerint ezzel a menyasszonyi tradíció előtt tisztelgett, mely szerint a nagy napon kell viselnie valamilyen kék színű apróságot, ami majd szerencsét hoz. 

A magazin szerint Del Rey szűk körű vendégsereg előtt fogadott örök hűséget szerelmének, majd nagy sátrak alatt folytatódott a lagzi a tűző napsütésben. 

Del Rey idén többször is együtt mutatkozott Dufrene-nel, nemrég egy esküvőre is együtt érkeztek. De valójában már évek óta ismerik egymás, 2019-ben randiztak is egy rövid ideig, ám csak idén májusban kezdett el szárnyra kelni a pletyka, hogy megint egy párt alkotnak. A férfi egy Airboat Tours by Arthur nevű cégnél dolgozik és több celebet is vitt már motorcsónakos túrára Louisianában.

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek