Starity

Összetörte a válás, de kész az újabb házasságra Miley Cyrus

Ma, 10:12   |   Szerző: Four

Az énekesnő egy ideje nagyon privátan éli az életét, évek óta egy párt alkot Maxx Morandóval.

hirdetés

Miley Cyrus a Liam Hemsworth-szel való válása óta ódzkodott a házasság gondolatától - de a Life & Style forrása szerint mostanában egyáltalán nem áll távol tőle, hogy feleségként képzelje el magát kedvese, Maxx Morando oldalán. 

Miley nem igazán tudta eldönteni, hogy újra férjhez akar-e menni, de mostanában elkezdett jeleket adni, hogy készen áll a házasságra. Mindig azt mondja, számára Maxx a tökéletes pár, mert vicces és vadóc, de egyáltalán nem toxikus módon. Imádnak együtt zenélni, de szeretnek kutyát sétáltatni és otthon bekuckózni is. 

- mondta az illető, majd így folytatta:

Maxx mindig megnyugtatja, amikor stresszel, 100%-kal jobbá teszi Miley életét. Maxx volt az egyetlen stabil pont az életében a tavalyi borzasztó családi drámák közepette, bebizonyította, mennyire nagy segítség tud lenni, és Miley már nem tudja elképzelni nélküle az életét. Nagyon romantikus típus, és bár teljesen kiábrándult a kapcsolatokból azok után, amin Liam miatt keresztülment - nem adta fel teljesen a gondolatot, hogy egyszer újra férjhez megy. A barátai szerint Maxx hamarosan megkéri a kezét. 

Liam Hemsworth-ről egyébként pont az ellenkezője derült ki: a színész állítólag hiába van együtt évek óta modell barátnőjével, nem meri megkérni a kezét, mert retteg, hogy megint úgy jár, mint Miley-val. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek