Starity

Ximena Navarrete: „A karácsony elmeállapot”

2010. december 24. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A karácsonyt természetesen nem csak az egyszerű emberek szeretik, a sztárok kedvenc ünnepe is. Különösen nagy hagyománya van a tengerentúlon, ahol már hetekkel előtte megkezdik a készülődést.

hirdetés
Ximena Navarrete: „A karácsony elmeállapot”

Az Egyesült Államokban és Mexikóban már jóval december 24-e előtt megkezdik az előkészületeket a szeretet ünnepére. A karácsony a sztárok körében is nagyon népszerű. Ximena Navarrete, a szépséges mexikói Miss Universe például így vélekedik róla:

Navidad no es un momento, es un estado de la mente. Valorar la paz, generosidad y tener merced es comprender el verdadero significado de Navidad („A karácsony nem csupán egy pillanat, hanem egy elmeállapot. Megbecsülni a békét, nagylelkűség, s irgalommal lenni – ez a karácsony valódi jelentésének megértése”) – magyarázta.

Ximena ezenkívül fontosabbnak tartja a családjával való együttlétet, mint az ajándékokat:

Mejor que todos los regalos debajo del árbol, es la presencia de tu familia en esta Navidad! („Jobb, mint az összes ajándék a fa alatt, hogy jelen van a családod ezen a karácsonyon!”) – folytatta.

A gyönyörű lánynak már biztos hiányzik a családja, hiszen a Miss Universe 2010 verseny megnyerése után a fél világot bejárta, távol a Mexikóban élő rokonaitól.

Kívánjuk, hogy legyen olyan szép karácsonya, mint ő maga!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek