Starity

Ariana Grande kiakadt, hogy kigúnyolták a megváltoztatott hangja miatt

Ma, 07:26   |   Szerző: Four

Az énekesnő szerint a férfi színészek nem szoktak kapni ilyen kritikákat.

hirdetés

Amellett, hogy Ariana Grande határozottan kiállt szerelme, Ethan Slater mellett, az őt kritizálókhoz is volt egy-két szava a Variety interjújában. 

Az énekesnőt nagyon zavarta, hogy sokan megszólták, amiért az utóbbi időben teljesen megváltozott a beszédhangja - ez legfőképpen Penn Badgley podcastjében volt hallható. 

Grande kijelentette, azért beszél mostanában sokkal magasabb hangon, mert még mindig hatással van rá a Wicked című film, amelyben Glindát alakítja. 

A világ egy részének fogalma sincs arról, mennyi energia megváltoztatni a hangod, mindegy, hogy az most ének, vagy egy másik akcentus egy szerep kedvéért, vagy mondjuk egy karakter hangját kell leutánozni. 

- mondta, majd hozzátette, szerinte ha férfi lenne, akkor nem cikiznék ennyire:

Ha ezt egy férfi csinálja, akkor elismerést kap. Nyilván rajta is poénkodnak, de mindig azután, hogy felmagasztalják: "Ó, hűha, ennyire beszippantotta a szerepe". És ez tényleg a munkánk része. Amióta világ a világ, ilyen nőnek lenni a szakmámban. Máshogy bánnak veled, nagyítóval vizsgálnak úgy, ahogy másoknál ezt nem teszik. 

Grande valószínűleg Austin Butlerre utalt, aki Elvis Presley-t alakította az "Elvis" című filmben - őt viszont elég sokáig piszkálták azért, mert jóval a forgatás után is a legendás zenész jellegzetes kiejtésével beszélt.

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek