Starity

Súlyos betegséggel küzd Elizabeth Olsen

Tegnap, 21:23   |   Szerző: SzilviD

Elizabeth Olsen pánikbetegséggel küzd, volt, hogy óránként kapott rohamot.

hirdetés

Elizabeth Olsen elárulta, hogy naponta többször is elszenvedte a rohamokat, és a kiváltó okai között szerepelt a hőmérsékletváltozástól, az éhségérzeten át a magassarkú viseléséig minden apróság.

Naponta többször, szinte óránként! [...] Szó szerint bármitől, amikor valamiben változás történt: melegtől hidegig, éhestől a jóllakottságig. 

Olsennek meg kellett tanulnia, hogyan tud némi kontrollt gyakorolni a gondolatai felett, hozzátette:

Nagyon gyorsan megtanultam, ki mellett érzem jól magam, és kivel nem.

Majd elárulta, hogy lemondott a magassarkú viseléséről – ha nyilvános rendezvényen kellett viselnie, nagyon rövid ideig felvette, mielőtt újra levette volna.

Az emberek azt gondolták, hogy ez egy feminista választás. Ha hordom őket, és előttetek állok, pánikba esek. Inkább a földre tenném a lábam.

Olsen elmagyarázta, hogy félt a hullámvasúttól, és a közelmúltban helikopterrel utazott Az apa három lánya című új filmjének sajtókörútjára, ami traumatizálta.

Ez volt az első alkalmam helikopteren. Annyira utáltam. Olyan volt, mintha egy hullámvasúton lennék másfél órát, pedig valószínűleg 45 perc volt. Brutális volt. Egész idő alatt csak a halálra gondoltam. Soha többé!

via Female First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek