Starity

Szakított Taylor Swift és Travis Kelce?

Ma, 09:48   |   Szerző: LexiCobain

Két egymást követő Chiefs-meccset is kihagyott az énekesnő, így sokan arra gyanakszanak, megromolhatott a kapcsolata a sportolóval.

hirdetés

Mióta Európát maga mögött hagyva hazatért Taylor Swift, több alkalommal is részt vett szerelme, Travis Kelce meccsein – egészen a közelmúltig. Az utolsó két meccset azonban kihagyta, a mérkőzésekről való hiánya pedig sokakban kétséget keltett azt illetően, hogy minden rendben van-e vele és Travisszel.

Ugyan egyelőre egyik fél sem nyilatkozott Taylor távolmaradásának okával kapcsolatban, ismét bejárta az internetet az az interjú, amit Travis még 2016-ban adott és amiben arról nyilatkozott, hogy tekintet nélkül arra, hogy kivel jár együtt, aktuális párjának nem kötelező minden egyes sporteseményén részt vennie.

Ha egy professzionális sportolóval randizol, nem hiszem – legalábbis én, a magam részéről –, hogy ott kell lenned minden játékon. [...] Nyolc hazai meccset játszunk, nyolcat vendégségben és akkor még nem is beszéltem a leszámolásokról. Nem várom el, hogy a szüleim és barátaim minden egyes meccsen jelen legyenek

– nyilatkozta nyolc évvel ezelőtt Kelce.

via PageSix

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek