Starity

Szó sincs szakításról! Ezért nem vett részt Travis Kelce meccsein Taylor Swift

Ma, 08:24   |   Szerző: LexiCobain

A rossz nyelvek szerint elhidegült egymástól a sportoló és az énekesnő, ám ez messze áll az igazságtól.

hirdetés
Szó sincs szakításról! Ezért nem vett részt Travis Kelce meccsein Taylor Swift
Fotó: Getty Images

Miután Taylor Swift két Kansas City Chiefs-meccset is kihagyott, a rossz nyelvek arról kezdtek pletykálni, hogy az énekesnő istenhozzádot mondott Travis Kelce-nek. Mint kiderült, erről szó sincs: a London Boy előadója csupán szoros időbeosztása és bizonyos biztonsági aggályok miatt maradt távol a mérkőzésektől.

A párhoz közel álló egyik barát arról számolt be, hogy Taylor jelenleg is készül az október 18-án újrainduló The Eras Tour elnevezésű fellépéssorozat következő állomásaira és gőzerővel gyakorol. Legközelebb október 18-án, a flordiai Miamiban áll majd színpadra. A bennfentes elárulta továbbá azt is, hogy amikor Travis és csapata nem a hazai Arrowhead Stadiumban mérkőzik meg egy ellenféllel, hanem vendégségben játszik, akkor ott nem tudják 100%-ban biztosítani a helyszínt, hogy az énekesnő biztonsága garantált legyen.

Taylor sokszor dolgozott együtt az Arrowhead Stadiummal, ami könnyen és kényelmesen ment. Amikor a csapat más stadionokban játszik, akkor előre kell küldeni egy egész csapatot [annak érdekében, hogy felmérjék a terepet].

Mióta azonban a popsztár kénytelen volt lemondani a bécsi fellépéseit terrortámadás veszélye miatt, csapata nagyobb hangsúlyt fektet Taylor bizonságára és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fenyegetettségét a minimálisra csökkentsék.

via PageSix

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek