Starity

Cher Lloyd követi Cheryl Cole-t Amerikába

2010. december 24. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher és Chezza, úgy tűnik, együtt utaznak a másik kontinensre, ám pihenésről szó sincs, az énekesnők dolgozni mennek.

hirdetés
Cher Lloyd követi Cheryl Cole-t Amerikába

Cheryl Cole hamarosan Los Angelesbe költözik, ezt nemrég erősítették meg, s már a dolog oka is nyilvános: Chezza a brit ITV tehetségkutatójának, az X Factornak amerikai verziójában fog zsűrizni, emellett pedig karrierjét is szeretné építgetni az USA közönsége előtt is. Ezzel nincs egyedül, hiszen egykori mentoráltja, Cher Lloyd is vele tart, aki szintén karrierje fényesítése céljából utazik.

Cher egyik barátja nyilatkozta a Star magazinnak, miszerint a fiatal énekesnő tudja, hogy maga mellett tudhat olyan befolyásos embereket, mint Will.I.Am vagy Nicole Scherzinger, s ez magabiztosabbá teszi, hogy lehet szép karrierrje, melynek elindításában majd segítenek.

„Itt hírnevet szerezhet magának mint egy nyafka kölyök, ám Cheryl szerint az amerikaiak szeretni fogják a pimasz viselkedését. A stílusa igazán ötvözi az USA-ét. Nagyon nyers, ám az amerikaiak imádni fogják.

Nos, Cherre talán rámosolyog a szerencse csillaga, hiszen Jay-Z már jelezte érdeklődését a hölgyemény után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek