Starity

Brad Pitt-poszterre kértek tőle aláírást - Angelina Jolie nem igazán örült

Ma, 18:04   |   Szerző: Four

A színésznő autogramot osztogatott, nem számított rá, hogy az exével találja szembe magát.

hirdetés

Angelina Jolie gőzerővel promótálja Maria című filmjét, amelynek nemrég jelent meg az új előzetese, így aztán nem meglepő, hogy hétfőn a New York-i filmfesztiválon is tiszteletét tette, és örömmel üdvözölte a rajongókat. 

Azzal azonban nem számolt, hogy lesz olyan, aki egy Mr. és Mrs. Smith-plakátra kéri az aláírását. A poszteren nyilván a másik főszereplő, Brad Pitt is szerepelt, Angelina pedig próbálta nem vizslatni a fotót, gyorsan aláírta (ide kattintva látható a felvétel) aztán távozott a helyszínről. 

A 2005-ös film tulajdonképpen arról vált híressé, hogy Pitt és Jolie között elképesztő kémia alakult ki a forgatáson, és bár egy ideig tagadták, azért utólag nyilvánvalóvá vált, hogy a közös munka során jöttek össze. Pitt ekkor még Jennifer Aniston férje volt, de a film megjelenésekor már hivatalosan is elvált. 

Angelina és Brad házassága nem mutatkozott tartósnak, és amilyen forrón indult, olyan keserűen ért véget - azaz még nem ért véget, mert ugyan 2019 óta hivatalosan is egyedülállónak lettek nyilvánítva, de továbbra is pereskednek. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek