Starity

Vékony jégen táncol Justin Timberlake, a felesége bármikor kiteheti a szűrét

Tegnap, 21:27   |   Szerző: Four

Jessica Bielnek nagyon elege lett abből, hogy az énekes körül mindig van valami botrány.

hirdetés

Justin Timberlake házassága nagyon rizikóssá vált azzal, hogy nyáron az énekest ittas vezetésen kapták, majd le is tartóztatták és csak másnap mehetett haza a fogdából. 

A híresség felesége, Jessica Biel látszólag ugyan támogatta Timberlake-et, akivel az eset épp a koncertturnéja közepén történt - de az In Touch Weekly bennfentese szerint a való életben Biel nagyon is dühös.

Justin ugyan a rendőrségi ügye után megfogadta, hogy józan életet fog élni, de Jessicának bizonyíték kell, hogy az énekes be is tartja a szavát:

Justint Hollywoodban megelőzi a híre, hogy nagyképű és elkényeztetett, így aztán a nagy kérdés az, hogy hosszútávon betartja-e a szavát, vagy továbbra is tagadásban fog élni. A legnagyobb probléma itt az egója. 

- mondta az illető.

Sokan azt hiszik, hogy Jessica szemellenzőt visel, ha Justinról van szó, de az ismerősei mind úgy gondolják, sokkal keményebb fából faragták, mint ahogy az kívülről látszik. Nagyon ügyes abban, hogy a külvilágnak azt mutatja, mennyire támogatja a férjét, de ha csak ketten vannak, akkor elég kemény tud lenni, és Justin tudtára adja, hogy vékony jégen táncol. Nagyon nem szeretne válni, de ha Justin nem kapja össze magát és változtat a viselkedésén, akkor Jessica kisétál a házasságukból. 

- tette hozzá. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek