Starity

A szürke ötven árnyalatát idéző filmben szerepel Nicole Kidman - itt az előzetes!

Tegnap, 23:13   |   Szerző: Four

Nicole Kidman ezúttal erotikus thrillerben szerepel, Harris Dickinson a partnere.

hirdetés

Korábban már írtunk már Nicole Kidman eddigi legbevállalósabb filmjéről: a Babygirl című erotikus thriller a velencei filmfesztiválon debütált, és most megjelent az első előzetese is.

Az 57 éves színésznő egy magas beosztású New York-i üzletasszonyt, Romyt alakítja, aki viszonyba bonyolódik a nála sokkal fiatalabb gyakornokába, Samuelbe (Harris Dickinson). Nem csak korban, de a ranglétrán is nagy különbség van köztük, ennek ellenére Samuel az, aki sokkal határozottabb.

Kidman korábban azt mondta, nem biztos, hogy meg meri nézni a produkciót a filmfesztiválon, mert nagyon merész jelenetek készültek vele - viszont azt leszögezte, hogy a forgatáson a stáb nagyon ügyelt rá, hogy senki se érezze feszélyezve magát az intim jelenetek megalkotásakor.

Mindegy, kinek hogyan jön le, de én nem éreztem magam kiárusítva. Nagyon is a sztori részének éreztem magam. A sztori volt, aminek része akartam lenni és el akartam mesélni. És minden sejtem ennek kötelezte el magát. Hihetetlenül figyeltek ránk, mind nagyon-nagyon kedvesen bántunk egymással, és segítettük egymást. 

- nyilatkozta a velencei filmfesztiválon a sztár. 

A Babygirl amerikai premierje december 25-én lesz. 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek