Starity

Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük

Ma, 16:08   |   Szerző: LexiCobain

Szorul a hurok az egykor népszerű zenész-producer nyaka körül – minden bizonnyal hosszú évekre börtönbe kerül majd.

hirdetés

Egy kedden tartott sajtókonferencián a texasi székhelyű Tony Buzbee ügyvéd, aki mintegy 120 bántalmazottat képvisel P. Diddy ellenében, bejelentette, hogy a vádlott lónyugtatót kevert áldozatai italába és azzal kábította el őket, mielőtt a „tettek mezejére lépett” és erőszakkal közösült velük.

Az általam képviselt személyek közül többen drogtesztet végeztek és kábítószer jelenlétét mutatták ki a szervezetükben. Furcsa drogokról van szó ebben az esetben, olyanokról, amikről a legtöbben nem is hallottak. Ide tartozik például a Xylazin vagy tranq nevű gyógyszer, amely kutatásunk alapján lónyugtatóként ismert

– nyilatkozta a jogi képviselő, aki kiemelte, hogy egyik ügyfele, egy 20 éves fiatal nő is meghívást kapott Diddy egyik partijára.

Hízelgőnek találta a meghívást, el is ment a buliba, ahol elfogyasztott egy italt és semmi másra nem emlékszik. Végül annyira összezavarodott, hogy kórházba került, ahol kokaint és az imént említett lónyugtató szert találták a vérrendszerében.

Buzbee azt is nyilvánosságra hozta, hogy a bántalmazások körülbelül 1991-ben kezdődtek, védencei között pedig 25 kiskorú is van.

Egyik védencem a bántalmazása idején 9 éves volt és elvitték New Yorkba, a Bad Boy Recordshoz meghallgatásra, ahol több másik fiú is jelen volt. Ezt a fiatalembert Sean Combs és más személyek is bántalmazták szexuálisan a stúdióban.

Az ügyvéd továbbá azt is elárulta, hogy számtalan képet, videót és szöveges bizonyítékot gyűjtöttek össze, ám nem Diddy az egyetlen tettes, aki érintett ebben az ügyben és amikor az elkövetők nevei nyilvánosságra kerülnek, várhatóan sokakat meglepnek majd.

Mr. Combs határozottan és kategorikusan tagad minden olyan hamis és rágalmazó állítást, miszerint bárkit is bántalmazott volna szexuálisan. Alig várja, hogy bebizonyítsa az ártatlanságát és igazolja magát a bíróságon, ahol az igazságot bizonyítékok, nem pedig spekulációk alapján fogják megállapítani

– nyilatkozta az ügyben Diddyt képviselő Erica Wolff ügyvéd.

via PageSix

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek