Starity

Sabrina Carpenter alakítja Amanda Seyfried lányát a Mamma Mia 3. részében?

Ma, 09:18   |   Szerző: LexiCobain

Állítólag továbbra is tervben van, hogy harmadik rész készül a népszerű musicalfranchise-hoz.

hirdetés
Sabrina Carpenter alakítja Amanda Seyfried lányát a Mamma Mia 3. részében?
Fotó: Getty Images

2008-ban mutatták be a mozik a Meryl Streep, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Colin Firth, Julie Walters és Christine Baranski főszereplésével készült, ABBA-slágereken alapuló Mamma Mia!-t. A folytatásra kerek tíz évet kellett várniuk a fanatikusoknak, melyben csatlakozott a stábhoz Cher, Lily James, Jessica Keenan Wynn, Alexa Davis, Hugh Skinner, Josh Dylan és Jeremy Irvine.

Egy friss interjúban arról kérdezték a Sophie-t megformáló, 38 éves Amanda Seyfriedet, hogy mit szólna hozzá, ha a Mamma Mia! folytatásában a 25 éves Sabrina Carpenter alakítaná az ő lányát, amire ekképp válaszolt:

Az életkor egy felejthető konstrukció. Technikailag Sabrina alakíthatná a lányomat. A kor nem számít. Sminkkel öregíthetnének rajtam

– nyilatkozta Amanda, majd hozzátette:

Ami engem illet, nem bánom. Színész vagyok. Megcsinálom. Ha Sabrina Carpenter a lányomat szeretné alaktani, én azon leszek, hogy ez megvalósuljon. Teljesen rendben van. Rajongok érte.

A sznésznő ugyanakkor hozzátette, hogy nincs semmilyen információ a birtokában a filmsorozat harmadik részével kapcsolatban – még forgatókönyvet sem látott hozzá. Továbbá úgy gondolja, hogy fiatal kolléganője könnyűszerrel alakíthatná a lányát, mivel Cher is csupán 3 évvel idősebb Merylnél, mégis anya-lánya párost játszottak a filmvásznon.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek