Starity

Andrew Garfield lemondott az apává válásról

Ma, 15:14   |   Szerző: LexiCobain

A csodálatos Pókember 41 éves sztárja túl öregnek érzi magát ahhoz, hogy gyereket vállaljon.

hirdetés

A szerelem ideje című filmben édesapát alakít Andrew Garfield kolléganője, Florence Pugh oldalán, ám a magánéletben ez a szerep igen messze áll a színésztől. Az Esquire magazinnak adott friss interjújában őszintén elárulta, hogy nem biztos abban, hogy valaha is apa lesz belőle.

Már most egy megfáradt fickó vagyok. Nem szeretnék kimerült apa lenni

– vallotta Garfield, aki úgy véli, a családalapítás egy nagyon komoly dolog, amit senkinek nem szabadna félvállról kezelni. Emellett a színész tisztában van azzal is, hogy gyermekére hatalmas nyomás nehezedne az ő hírneve miatt, amivel atapasztalatból tudja, hogy nem könnyű megbirkózni. Nem titok, hogy Andrew életében a negyedik x-be való belépés volt az, ami elgondolkodtatta arról, mit is akar még az életében, amiről így nyilatkozott 2022-ben a GQ magazinnak:

A jó hír az, hogy az összes középiskolai barátommal egyszerre töltjük be a 40-et. Érdekes, mindig azt hittem, hogy mindannyiunk közül nekem születnek először gyerekeim és állapodok meg. [...] 40 éves koromra felszabadítom magam a gyermeknemzés társadalmi kötelezettsége alól. Ez az egész inkább arról szól, hogy elfogadok egy másik utat, mint amit születésemtől kezdve elvártak tőlem.

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek