Starity

Válás lesz a vége? Felesége nem bízik Dave Grohlban és a jegygyűrűjét sem hordja már

Ma, 06:19   |   Szerző: LexiCobain

A Foo Fighters 55 éves frontemberének felesége elveszítette a házasságba és az örök szerelembe vetett hitét.

hirdetés

Majdnem egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Dave Grohlnak házasságon kívüli gyermeke született. A zenész egy, az Instagramon közzétett bejegyzés keretein belül osztotta meg a hírt a rajongókkal, akik nem palástolták, milyen hatalmasat csalódtak benne. Grohl ugyanakkor közzétette azt is, hogy továbbra is imádja a feleségét és a gyermekeit, a jövőben pedig azon fáradozik majd, hogy visszaszerezze a bizalmukat.

Jordyn Blum azonban a hírek szerint nehezen tud túllépni férje csalfaságán: már a jegygyűrűjét is levette és a barátnői társaságában igyekszik vigasztalódni és túllépni a történteken.

Ez egy nagyon kemény időszak a számára. Jelenleg nem a házasságán jár az agya. Nem bízik Dave-ben és a jegygyűrűjét sem viseli már. A barátnői társaságára támaszkodik, szerencsésnek érzi magát, amiért ők szeretettel veszik körül és támogatják őt. Jordyn a saját életére és a lányaira fókuszál

– nyilatkozta egy, a felszarvazott feleséghez közel álló barát.

Dave zenekara, a Foo Fighters a Soundside zenei fesztiválon lépett volna fel szeptember 27-én, az együttes azonban lemondta a fellépését és jelenleg szünetet tart, hogy a frontember 100%-osan a családjával foglalkozhasson. Dave-et nemrég egy Los Angeles-i üzletben kapták lencsevégre a lesifotósok, amint Halloweeni dekorációkat vásárolt kisebbik lányával, Opheliával – ő sem viseli már a szerelmüket jelképező jegygyűrűt.

Noha Dave és Jordyn 2003 óta házasok, az házasságkötésük óta eltelt években több ízben is szárnyra kelt a pletyka, miszerint a rocksztár híres flörtölő magatartásáról, ami érthető módon mindig is rosszul esett a feleségének. Az, hogy házasságon kívüli gyermeke született, nem lepte meg közös barátaikat.

via PageSix

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek