Starity

Sydney Sweeney kikérte magának, hogy a vőlegénye tartja el őt

Ma, 16:37   |   Szerző: Four

A színésznő tiszta vizet öntött a pohárba, miután szárnyra kelt a pletyka, hogy a vőlegénye tartja el őt.

hirdetés

Sydney Sweeney az utóbbi évek egyik legfoglalkoztatottabb hollywoodi színésznője lett, ennek ellenére nemrég felröppent a pletyka, hogy 13 évvel idősebb üzeletmber vőlegénye, Jonathan Davino tartja el őt. 

Sweeney a Glamour magazinban határozottan cáfolta ezt a hírt:

Nagyon sikeres, független nő vagyok, aki keményen dolgozik. A saját erőmből értem el mindent, el tudom tartani magamat és a családomat is.

- mondta, és azt is elárulta, Davino nem felelős a produkciós irodája pénzalapjáért. 

Élhetsz nagyon boldog párkapcsolatban és emellett lehetsz sikeres is anélkül, hogy szükséged lenne a férfi anyagi támogatására. Mi csapattársak vagyunk, mindent együtt csinálunk és szeretnénk örülni egymás sikereinek.

Sweeney kijelentette, hogy az okos pénzügyi döntései segítségével ki tudta fizetni az anyja jelzáloghitelét, elutaztatta a nagyszüleit Olaszországba, és megvette a nagybátyjának az "álomhajóját."

Ugyanakkor tudja, milyen illékony az anyagi jólét:

Olyan családból származom, ahol láttam, hogy a szüleim mindent elveszítettek, és ettől rettegek. Ez a félelem belém vésődött, nagyon spórolós vagyok. Nem szórom két kézzel a pénzt, jobban szeretek befektetni például ingatlanokba. Remélhetőleg okos pénzügyi döntéseket hozok, de nem hiszem, hogy valaha is belekényelmesedem a helyzetembe.

- mondta.

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek