Starity

P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?

Ma, 15:38   |   Szerző: LexiCobain

Az egykor ünnepelt zenei mogullal kapcsolatban egyre őrültebb teóriák keringenek.

hirdetés

Nemrégiben ismét bejárta a világsajtót az a videófelvétel, ami 2011-ben, a Jimmy Kimmel Live! forgatásán került rögzítésre. Sean Combs vagy ahogy a legtöbben ismerik, P. Diddy Justin Bieberrel jelent meg a forgatáson – utóbbi akkoriban még csak 16 éves volt. 

Mi újság veletek, srácok? Együtt dolgoztok?

– kérdezi a műsorvezető a párostól, mire Diddy így felel:

Nem. Különös módon lettünk barátok. Ahogy a többség számára, úgy Justin számomra is olyan, mint egy kisöccs... olyasvalaki, aki nem fél felhívni engem és tanácsot kérni tőlem.

A rapper továbbá arról beszél, hogy a zeneipar egy nagy és erős család, melyben sokan, köztük ő maga is szerették volna a szárnyaik alá venni Justint és védelmezni őt, mert véleménye szerint az énekes egy kedves ember. Kimmel a továbbiakban azzal viccelődött, ha már ennyire magára veszi az idősebb báty szerepét, Combsnak érdemes lenne elgondolkodnia, hogy megajándékozza Biebert egy autóval, ahogyan azt a fiával is tette.

Már vett nekem egy Lamborghinit, csak még nem kaptam meg

– szögezte le Justin, mire Diddy bosszúsan pillantott rá, majd így reaált:

Kapott egy Lamborghinit egy vagy két napra, emellett hozzáférése van a házamhoz. Tudja, hogy jobb nem beszélni a nemzetközi tévében arról, miket csinál Puff nagytesóval. Nem való az mindenkinek.

Ez azonban nem az egyetlen különös nyilvános beszélgetése a rappernek és az énekesnek. Diddy több ízben is kellemetlen helyzetbe hozta a Sorry énekesét és számonkérte, miért nem tölti már vele az idejét. Diddy továbbá arra is rámutatott, hogy Justin megváltozott azóta, hogy arénákat tölt meg. Más alkalommal beszélgetésük előtt végigtapogatta fiatal kollégáját azt keresve, hogy be van-e drótozva. Ezek a helyzetek láthatólag nagyon feszélyezték a fiatal előadót, és nem kizárt, hogy egykori pártfogója sakkban tartotta és bábuként próbálta irányítani.

Justin egyik képviselője reagált a sajtó megkeresésére és leszögezte, hogy a 30 éves énekes tisztában van Diddy letartóztatásának hírével és az ellene felhozott vádakról is hallott, de csak arra kíván koncentrálni, hogy jó apa és férj legyen. Az énekes ugyanis 2018-ban feleségül vette Hailey Baldwint, aki idén augusztusban fiúgyermekkel ajándékozta őt meg – a kicsi a Jack Blues Bieber nevet kapta szüleitől, melynek különleges jelentése van a család számára.

Ami Diddyt illeti, a zenészt szexkereskedelemmel, zsarolással, valamint kiskorúak ellen (is) elkövetett erőszak miatt 15 év börtönbüntetésre ítélhetik, de akár életfogytiglant is kaphat, amennyiben bűnösnek találják. Jelenleg a börtönben várja a tárgyalását, aminek időpontját egyelőre még nem tűzték ki.

via PageSix

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek