Starity

X-Faktor-koncert az Arénában

2010. december 24. 12:12   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010 az X-Faktor éve, ezt már mindenki tudja; sőt, azt is, hogy a 12 döntős koncertet adott a Papp László Sportarénában. Méghozzá kétszer is!

hirdetés
X-Faktor-koncert az Arénában

Óriási show-val búcsúzott a 12 döntős és a mentorok a közönségtől december 22-én és 23-án a Papp László Sportarénában. Több mint 12 ezer ember volt kíváncsi az X döntőseinek koncertjére.

Mivel a jegyeket az első koncertre nagyon gyorsan elkapkodták, így a szervezők még egy ráadáskoncertet is rendeztek a rajongóknak, amely szintén nagy érdeklődést váltott ki. 

A nagy sikerű mentordal után szólóban és párban is énekeltek a döntősök. Olyan számok csendültek fel, mint Takács Nikolas Hallelujah-ja, Wolf Kati From Sarah With Love-ja vagy éppen a Csík zenekar Most múlik pontosan című dala Janicsák Veca előadásában, és természetesen a Király L. Norbi-féle megőrülés sem maradhatott el. A duettek a következőképpen néztek ki: Vastag Csaba Király L. Norbival, Takács Nikolas Wolf Katival, és Janicsák Veca pedig Vastag Tomival. Természetesen négy közös produkcióval is készült a  12 döntős.

A legnagyobb ováció a három döntősnek, valamint az X legjobb női hangjának, Janicsák Vecának jutott. Persze ennek ellenére a többieknek is örültek, hiszen ilyen lehetőség nem adódik minden nap az ember életében.

Ezúton gratulálunk a 12 döntősnek, hiszen nagy utat tettek meg, és mindannyian kiváló előadóvá értek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek