Starity

12. házassági évfordulóját ünnepli együtt Justin Timberlake és Jessica Biel

Ma, 06:50   |   Szerző: LexiCobain

Pénteken ünnepelte 12. évfordulóját a Mirrors előadója és Az emlékmás sztárja.

hirdetés

Péntek este, a Montrealban adott koncertjét „nagyon különleges esemény”-ként harangozta be Justin Timberlake, melyre jó oka volt: aznap ünnepelte 12. házassági évfordulóját szerelmével, Jessica Biellel.

A feleségem is itt van ma este. És a mai este ünnepeljük a 12. évfordulónkat. Szóval, légy kedves hozzá, Montreal, mert ma este megoszt engem veletek. Szeretlek, bébi!

– mondta az énekes, amiről felvétel is készült és azt az Instagramon osztotta meg. Ezt a videót osztotta tovább a színésznő az Instagram Storyjában, és csupán annyit fűzött hozzá, hogy

Sehol máshol nem töltöttem volna szívesebben.

A sztárpár kapcsolata 2007 januárjában vette kezdetét – a utahi Park Cityben csípték el őket a paparazzók egy snowboardtúrán, a barátaik társaságában.

Találkoztunk és beszélgettünk. Aztán megkérdeztem a barátomat, hogy felhívhatnám és elhívhatnám-e Jessicát randizni. Erre ő felhívta Jessicát, aki igent mondott, így elhívtam őt

– elevenítette fel kapcsolatuk kezdetét egy 2012-es interjúban Justin.

A szerelmesek 2008-ban mutatkoztak először együtt nyilvánosan, majd 2012-ben Olaszországban kötöttek házasságot egymással. Kapcsolatukból két fiúgyermek született: Silas áprilisban lesz tízéves, Phineas pedig jövő nyáron tölti az ötöt.

via PageSix

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek