Starity

Gond van a házasságában? Meghan Markle egyedül jelent meg a vörös szőnyegen

Tegnap, 20:44   |   Szerző: SzilviD

Meghan Markle egy vörös szőnyeges rendezvényen egyedül jelent meg a férje, Harry herceg nélkül.

hirdetés

Meghan Markle újra akarja indítani a hollywoodi karrierjét, és egy "gondosan megtervezett tervezetet" követ, hogy a rivaldafényben maradjon.

A Los Angeles-i Gyermekkórház gáláján olyan hírességek is megjelentek, mint Kaley Cuoco és Jamie Lee Curtis. Meghan Markle is ott volt, míg a férje, Harry herceg a barátaival ünnepelte a 40. születésnapját.

Egy forrás a RadarOnline.comnak nyilatkozott:

Meghan ezzel a meglepő látogatással visszatér ahhoz, amire végig vágyott, amikor hozzáment Harryhez - a showbiznisz élethez. Ezzel vörös szőnyeges celebként akarja beállítani magát, a vörös ruhájától kezdve a tényig, hogy Harry nélkül egyedül megy.

Majd így folytatta a forrás: 

Egyfajta Gwyneth Paltrow-ként tekint magára a korábbi színészi karrierje miatt, és most minden erőfeszítése arra irányul, hogy életmód-, wellness- és mentálhigiénés szakértőként tüntesse fel magát. Ez része egy nagyon gondosan megtervezett tervnek arról, hogy ő és Harry továbbra is nagyon külön életet fognak élni a reflektorfényben... és végső soron annak a jele, hogy szakítottak.

A pár az utóbbi időben többször is megjelent külön, és egy ideje már pletykálják, hogy megromlott a házasságuk. Bár ezt egyikük sem erősítette meg. 

via Radar Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek