Starity

Úgy néz ki, 2 év házasság után Kanye West megint válni készül

Tegnap, 22:01   |   Szerző: Four

A rapper és felesége, Bianca Censori sokak szerint már egy ideje különköltözött egymástól.

hirdetés

Kanye West újra válni készül: a TMZ információi szerint a rapper két év házasság után szakított feleségével, Bianca Censorival, akivel az utóbbi hetekben nem igazán mutatkozott együtt. 

A hírportál szerint West és Censori pár hete megszellőztették a barátaiknak, hogy nincsenek már együtt. Sőt, állítólag West azt is elárulta az ismerőseinek, hogy a válás után Tokióba szeretne költözni. Bianca pedig a TMZ szerint visszautazott a hazájába, Ausztráliába, ahol a családja mellett vigasztalódik. 

Utoljára szeptemberben fotózták együtt a két hírességet, a rapper ügyvédje pedig egyelőre nem nyilatkozott a fejleményekről. 

Kanye 2022. decemberében vette feleségül a 29 éves Censorit, a ceremónia titkosan zajlott ezért sokáig nem is lehetett tudni, hogy hivatalosan is egybekeltek-e. West az ismerősei szerint "vallási okokból" döntött ilyen gyorsan a lagzi mellett, illetve, hogy megünnepelje a szerelmüket.

A sokat mutató outfitjeiről elhíresült Censori minden jel szerint nem lopta be magát Kanye exének, Kim Kardashiannak szívébe, akit ismerősei szerint borzasztóan zavart Bianca egy-két nagyon merész outfitje, és fel is szólította a lányt, hogy a gyerekei jelenlétében öltözködjön visszafogottabban. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek