Starity

Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni

Ma, 08:34   |   Szerző: Four

A két híresség új közös filmjének forgatásakor nagy volt köztük az összhang.

hirdetés
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Fotó: hu.depositphotos.com

Annyi biztos, hogy Florence Pugh és Andrew Garfield között nem volt gond a kémiával a "We Live in Time" című filmjük forgatásakor. 

A színész nemrég a "Happy Sad Confused" podcast vendégeként idézte fel, mennyire elmerültek egy intim jelenetben kolléganőjével: még azt sem hallották, amikor a rendező leállította a forgatást.

Egy nagyon intim, szenvedélyes szexjelenet első részét vettük fel. Zárt forgatás volt, ami azt jelenti, hogy csak én, Florence és az operatőr volt a szobában, egy nagyon kedves ember, Stewart. A jelenet elég szenvedélyessé vált, volt egy koreográfiánk, belevetettük magunkat, és még egy kicsit tovább is mentünk, mint kellett volna, mert egyikünk sem hallotta, hogy leállították. Biztonságban éreztük magunkat, úgy éreztük, elmehetünk a következő szintre, aztán a következőre és hagytuk, hogy meginduljon a dolog. 

- mondta majd hozzátette, végül Florence és ő "telepatikusan megüzenték egymásnak", hogy "ez egyértelműen egy hosszabb jelenet":

Felnéztem, és a sarokban ott állt Stewart és egy másik operatőr. Stewart oldalt letette a kamerát, és a fal felé fordult!

- mondta nevetve. 

via Variety

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek