Starity

Újabb Colleen Hoover-könyv lesz megfilmesítve és már az is kiderült, mikor jelenik meg

Ma, 10:29   |   Szerző: Four

A Velünk véget ér után újabb adaptációra mondott igent a Universal stúdiója.

hirdetés

A Velünk véget érnek valószínűleg nem mostanában lesz folytatása, akkora botrány robbant ki a film körül - de Colleen Hoover rajongóinak nem kell csüggedniük, mert az írónő egyik másik regényét ettől függetlenül biztos, hogy megfilmesítik. 

A Universal Pictures lecsapott Hoover "Emlékek róla" című kötetére, amelyről már azt is lehet tudni, hogy 2026-ban, Valentin-napon jelenik meg az adaptációja és az írónő lesz az egyik forgatókönyvíró. Arról azonban, hogy kik lesznek a főszereplők, még nincs információ. 

Az Emlékek róla a Variety szrint az anyaságról, megbocsátásról és a szeretetről szól, amely képes meggyógyítani még a legjobban darabokra tört szívet is. Kenna Rowan öt év után visszatér a szülővárosába, ennyi ideig volt börtönben egy tragikus baklövés miatt. Azt reméli, újra jó kapcsolatot építhet ki a kislányával, habár körülötte mindenki azon van, hogy ezt megakadályozza. Egyedül egyvalaki nem zárkózik el tőle, a helyi bár tulajdonosa, Lesger Ward, aki Kenna életének fontos részévé válik. 

A regényt 45 nyelvre fordították le világszerte, és több mint 6,5 millió példányban kelt el. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek