Starity

Szárnyal az új madaras kriptó, máris 500 000 dollárt gyűjtött

Ma, 11:44   |   

A Flockerz ($FLOCK) repülése fantasztikusan rajtolt, és előértékesítése mindössze pár nap alatt közel 500 000 dollárt gyűjtött.

hirdetés
Szárnyal az új madaras kriptó, máris 500 000 dollárt gyűjtött

A propeller-sapkás, tollas mém érme már most nagy közönséget, akarjuk írni, madár-tábort gyűjtött maga köré. Ez nem csoda, hiszen a felhasználók csiripelésükért cserébe, azaz véleményükkel, szavazatukkal alakítják a projekt irányát, és ezért kiadós jutalmakat kaphatnak.

Forrás: X

Mivel a $FLOCK-birtokosok minden egyes tagja megtapasztalhatja a valódi decentralizáció erejét, mely megedzi a kapcsolatot a mém érmék és a Web3 tér között, a $FLOCK-ot méltán lehet nevezni "A nép mém érméjének".

A madaras token jelenleg 0.005724 dollár, de az ár hamarosan emelkedik.

Mit takar pontosan a Flockerz vote-to-earn rendszere?

A Flockerz vote-to-earn koncepciója különlegesnek számít a kripto iparágban, hiszen megadja a mém érme tulajdonosoknak azt a hatalmat, mely birtkában fontos döntésekről szavazhatnak, és cserébe megkaphatják a projekt natív tokenjét, a $FLOCK-ot.

A flockerek, azaz a $FLOCK-tulajdonosok szárnycsapásaikkal jelentős mértékben irányíthatják a Flockerz repülési tervét. Többek között kiválaszthatják a következő protokollt, és részt vehetnek a projekt döntő lépéseinek megtervezésében is.

Forrás: X

A projekt decentralizált autonóm szervezetének (DAO), a Flocktopiának hála minden egyes flocker helyet tud foglalni az asztal mellett. A Flockerz egy magas szintre emeli a decentralizációt, így a közösségnek módja nyílik arra, hogy formális irányítási struktúrával formálja a projekt jövőjét.

Tény, hogy a mém érmék felvillantották már az erejüket - főleg 2024-ben, de többségük még mindig egyetlen vezető irányítása alatt működik. A Flockerz ezt látva a cselekvés mezejére lépett, és megelőzte a Shiba Inu ($SHIB) "tervbe vett" DAO-ját egy már működő, valódi DAO-val.

Plusz a Flockerz a szórakoztató madaras témájú tokenjével friss alternatívaként világít azon a piacon, mely Shiba Inu kutyás token utánzatokkal van telítve.

Nézd meg a Flockerz ($FLOCK) előértékesítését

Lenyűgöző staking jutalmak: Ezt jelenti $FLOCK-tulajdonosnak lenni

A Flockerz nem csupán a közösségépítésről és a decentralizációról szól, a tömegek mém érméjeként emeli a hosszú távú $FLOCK-tulajdonosok jutalmát is.

A befektetők a Flockerz lekötési poolban való gyűjtéssel növelhetik a részesedésüket ebben a közösségfókuszú kriptovalutában, amely cikkünk írásakor, hétfőn hihetetlenül magas, 3809%-os hozamot kínál.

A felhasználók potenciálisan megsokszorozhatják a befektetésüket, ám igyekezniük kell, mert a jutalmak az egyre több befektető csatlakozásával folyamatosan apadnak, és már most 47,25  millió $FLOCK került lekötésre.

A Flockerz büszke arra, hogy ütemtervének első fázisában globális marketingkampányt indít, mely célja, hogy bevonzza a decentralizációt kedvelő mém érme-befektetőket, akiknek torkig elegük van abból, hogy kedvelt projektjeikben egy ember mondja meg számukra a tutit.

Mivel a projekt ennyire népszerű, a jutalmak óráról-órára jelentősen csökkennek. Amikor a kedvelt kripto YouTuber, ClayBro 11 nappal ezelőtt elemezte ezt az előértékesítést, akkor az APY jutalom még 10 588%-on állt, de amint látod, azóta nagyon lecsökkent.

Az időzítés most rendkívül fontos, aki hamar csatlakozik, az még maximalizálhatja a részesedését.

Csatlakozz a Flockerz ICO-jához

Ugyan az APY már nem olyan magas, mint az előértékesítés első napján, még mindig csatlakozhatsz a Flockerz gyűjtéséhez. A csapat a teljes kínálat 20%-át, 2,4 milliárd $FLOCK-ot nyújt erre a célra. 

Az érdeklődők a projekt hivatalos honlapján társulhatnak a projekthez és vásárolhatják meg a $FLOCK érméiket. Csak csatlakoztasd a pénztárcádat (pl. Best Wallet), és vegyél $FLOCK-ot ETH, BNB, USDT vagy bankkártya segítségével.

A Flockerz számára fontos az átláthatóság és a biztonság; ezért intelligens szerződésének auditját is elkészíttette a Coinsulttal.

Kövesd a projekt legújabb fejleményeit, és csatlakozz a Flockerz madaras közösségéhez az X- és a Telegram-oldalakon.

Vedd át az irányítást a mém érméd felett!

Nézd meg a Flockerz ($FLOCK) előértékesítését!

Jogi nyilatkozat: A jelen bejegyzésben található információk kizárólag tájékoztatási célokat szolgálnak, és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, ajánlásnak vagy pénzügyi tanácsadásnak. A cikk célja, hogy felhívja a figyelmet a befektetési lehetőségekre és pénzügyi termékekre, de a befektetési döntéseket minden esetben saját felelősségére hozza meg. Javasoljuk, hogy a befektetés előtt konzultáljon egy hivatalos pénzügyi tanácsadóval vagy szakemberrel.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek