Starity

Dühíti, hogy Sophie Turner ilyen gyorsan továbblépett: Joe Jonast idegesíti az exe új szerelme

Tegnap, 17:27   |   Szerző: Four

Az énekest zavarja, hogy Sophie Turner már rögtön a szakítás után új szerelemre talált.

hirdetés

Joe Jonas és Sophie Turner házassága nemrég ért véget hivatalosan is, az énekes azonban még mindig nyalogatja a sebeit a válás után, és a Life & Style forrása szerint borzasztó nehezen viseli, hogy színésznő exe már rég továbblépett az arisztokrata Peregrine "Perry" Pearsonnal. 

Joe próbálja mutatni a macsót, és azt hangoztatja, nem zavarja, hogy Sophie Perryvel van - de valójában nagyon is érdekli. Kínosnak érzi, hogy Sophie ilyen gyorsan újra szerelmes lett, ő pedig még mindig szingli. 

Az énekes állítólag még mindig nem dolgozta fel, hogy tönkrement a házasságuk, az pedig csak olaj a tűzre, hogy Turnernek új párja lett, akit pár nappal a válás hivatalossá válása után Instagramra is kiposztolt. 

Anélkül is elég nehéz Joe-nak, hogy Sophie ennyire felvállalta a kapcsolatát. Úgy érzi, szándékosan dörgöli az orra alá. 

- tette hozzá a bennfentes. 

Sophie azt mondja, sokkal boldogabb, hogy egy honfitársával randizik, és hogy Perry sokkal jobban passzol hozzá, mint Joe valaha. Mindenkinek egyértelmű, hogy ez nem egy futó kaland, hanem valódi szerelem - Joe-t pedig eszi a féltékenység!

Az sem segített az énekesnek, hogy az ő kapcsolata a modell Stormi Bree-vel nyáron véget ért.

Csak pár hónapig randiztak és kifulladt a románc, mert Joe továbbra is teljesen Sophie-ba van habarodva. Fáj neki, hogy Sophie-nak viszont nincsenek ilyen problémái. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek