Starity

Előkerült egy 2012-es interjú, Anne Hathaway most bocsánatot kért a viselkedéséért

Tegnap, 19:20   |   Szerző: Four

A színésznő hosszú levélben kért bocsánatot azért, ahogyan 12 évvel ezelőtt viselkedett.

hirdetés

Anne Hathaway 12 év után elnézést kért egy olyan interjúért, amelyben elég mogorván reagált a kérdésekre, és láthatóan semmi kedve nem volt válaszolni. 

A beszélgetést az a Kjersti Flaa hozta nyilvánosságra pár napja, aki korábban elárulta, egy Blake Livelyval készült interjú miatt kis híján lemondott a szakmájáról, annyira rosszul estek neki a színésznő válaszai. 

Ez esetben többek között Hathawayt kérdezte a 2012-ben megjelent Nyomorultak kapcsán, és az az ötlete támadt, hogy énekelve teszi fel a kérdést, majd megkéri a színészeket, hogy ők is énekelve válaszoljanak rá, mint egy musicalben. Flaa bevallotta, utólag már nagyon rossz ötletnek tartja a dolgot, de ennek ellenére a film többi főszereplője, Eddie Redmayne, Amanda Seyfried és Hugh Jackman is nagyon kedvesen reagált.

Anne Hathaway viszont teljesen bezárkózott, és Flaa felvetésére kijelentette, "nyugodtan énekelhet, de ő biztosan nem fog". A riporter ezek után még két kérdést tett fel neki (emlékszik-e az első szerelmére, illetve szerinte régen szenvedélyesebben élték-e meg az emberek a szerelmet), a színésznő pedig mindkettőnél csak egy egyszerű nemet mondott és el is búcsúzott. 

Hathaway úgy tűnik, látta a régi felvételt, mert a sajtósán keresztül felkereste Flaa-t, és bocsánatot kért tőle a viselkedéséért, illetve hosszú emailben magyarázta el, mi volt az oka annak, hogy ilyen negatív volt. 

A bocsánatkérése nagyon megérintett. Már attól könnyezni kezdek, hogy beszélek róla. Olyan hálás voltam, hogy megtette. Nagyon személyes üzenet volt, és úgy döntöttünk, nem osztjuk meg a nyilvánossággal, pontosan mit írt benne, de szerettem volna elmondai, mit tett, mert szerintem csodálatos. 

- mondta Flaa TikTokon.

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek