Starity

Dakota Johnson és Chris Martin barátai könyörögnek azért, hogy találják ki, mi lesz velük

Tegnap, 16:24   |   Szerző: Four

Habár megcáfolták a szakítást, a két híresség kapcsolata valójában továbbra is ingatag lábakon áll.

hirdetés

Augusztusban röppent fel a hír, hogy Dakota Johnson és Chris Martin szakított, ám röviddel utána a színésznő a jegygyűrűjével mutatkozott, és a sajtósa is megcáfolta a hírt.

Az In Touch Weekly szerint azonban hiába próbálják tagadni, a pár kapcsolata továbbra is elég rizikós. Sőt, a helyzet olyan bizonytalanná vált, hogy a barátaik már szinte könyörögnek nekik, hogy jussanak dűlőre és szakítsanak, vagy fűzzék szorosabbra a szálakat.

A barátaik elég jól tolerálták ezt a se vele, se nélküle kapcsolatot és a rejtélyes utalásokat. De mindketten, főleg Dakota nagyon paranoiás. Nem akarják elmagyarázni, mi zajlik köztük, és védekezni kezdenek, ha valaki rákérdez, de ha beüt a krach, akkor mindenkit hívogatnak tanácsokért. 

- jelentette ki a bennfentes. 

Dakota elég bizonytalan a helyzetet tekintve, egyik nap szakítani akar, másik nap meg az esküvőt tervezi. A barátaik eleinte nagyon megértőek voltak, de most már csak időpazarlásnak tűnik az egész, órákig hallgatják a problémáikat és tanácsokat adnak nekik, aztán úgy tűnik, semmit nem fogadnak meg belőlük. Az ismerőseik már nem is nagyon akarják meghallgatni, mi van velük, inkább csak könyörögnek nekik, hogy jussanak dűlőre. 

- tette hozzá.

A két híresség 2017 óta alkot egy párt, és mint nemrég kiderült, Martin már évekkel ezelőtt megkérte Johnson kezét, aki viszont az ismerősei szerint nem igazán rajong a házasság intézményéért, mert nem látott túl sok jó példát. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek