Starity

Jennifer Lopez most először nyilatkozott a válásáról: "Nem tanultam a leckéből"

Tegnap, 17:45   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő nyáron adta be a válókeresetet, most először beszélt arról, milyen érzések dúltak benne.

hirdetés

Az Unstoppable című új filmje kapcsán nyilatkozott az Interview magazinnak Jennifer Lopez, és hosszú idő után megtörte a csendet a válásával kapcsolatban. 

Lopez két év házasság után adta be a válókeresetet, miután nyilvánvalóvá vált számára, hogy mégsem olyan tündérmesébe illő a történetük Ben Affleckkel, akivel 20 évvel az első szakításuk után találtak egymásra. 

Az önismeretről így elmélkedett a híresség:

Ez egy életen át tartó folyamat. Azt hiszem, ezt imádom a legjobban az életben, hogy nincs végállomás. Csak egyre jobbá és érettebbé válik az ember, ha akarja. Vagy fejlődsz vagy meghalsz, és én nem akarom a halál részét.

Lopez hozzátette, elég fontos következtetést vont le idén nyáron:

Eljutsz arra pontra, amikor azt gondolod, már elég érett vagy, megtanultad a leckét, de aztán mégis arculcsap a dolog és rá kell jönnöd: "Oké, nem tanultam meg a leckét, tehát mit kell most megvizsgálnom?" Azt mondanám, mindig tarts önvizsgálatot, mert könnyű másokat hibáztatni. 

- mondta.

Embed from Getty Images

Majd így folytatta:

Ugyanakkor mindezt egészséges módon kell tenned. Önmagadnak is teljesnek kell lenned, ha valami olyanra vágysz, ami még jobban kiteljesítene. Egymagad is meg kell álld a helyed. Azt hittem, mindezt megtanultam, de nem. És ezen a nyáron ki kellett jelentenem, hogy "el kell utaznom, és egyedül kell lennem. Szeretném bebizonyítani magamnak, hogy meg tudom csinálni."

Arra a kérdésre, hogy ez nehéz volt-e, így válaszolt: 

Kics***ettül nehéz volt! Magányos, ismeretlen, félelmetes dolog és szomorúnak, kétségbeesettnek érzed magad. De amikor elmerülsz ezekben az érzésekben, rájössz, hogy ezek a dolgok nem fognak megölni. Hogy valójában teljesen egyedül is képes vagyok az örömre és a boldogságra. Nem az határoz meg engem, hogy kapcsolatban vagyok-e vagy sem.

Lopez augusztus 20-án a második házassági évfordulójukon adta be a válókeresetet, és elárulta, már egy ideje máshogy tekint az egyedüllétre:

Most már izgatott vagyok, amikor valaki azt mondja, egyedül leszek. Igen, igaz, hogy most nem keresek senkit magam mellé, mert minden, amit az elmúlt 25-30 évben tettem, és átéltem több kihívást jelentő helyzetet is... mire vagyok képes, ha egyedül állok neki valaminek...mi van akkor, ha egyszerűen csak szabad vagyok?

- mondta. 

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek