Starity

Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes

Ma, 00:22   |   Szerző: Four

Az énekes azóta aggódik, amióta kiderült, hogy Diddy miket művelt a partijain.

hirdetés

Óriási botrány robbant ki P. Diddy körül, nem csak az került napvilágra ugyanis, hogy verte a partnereit, hanem hogy az általa szervezett orgiákon többek között kiskorúakkal létesített szexuális kapcsolatot, szexkereskedelemmel foglalkozott, és gyakori volt, hogy a partik vendégeit drogokkal, lónyugtatóval bódította el, majd erőszakoskodott velük.

A botrány kapcsán felröppent Justin Bieber neve is, aki tinédzserként sokat bulizott együtt a rapperrel, és egyesek szerint Diddy akár őt is zsarolhatja olyasmikkel, amik ezeken a partikon történtek.

Az Us Weekly szerint Bieber ennek tudatában egyre inkább stresszel, mert nem szeretné, ha a múltat megbolygatnák a Diddy elkövetkezendő tárgyalásán kiderülő információk. 

Justin nagyon nincs jó mentális állapotban. Van egy közös történelme Diddyvel, és nehéz volt feldolgozni az ellene érkező vádakat. 

- mesélte az illető.

Senki nem tudja, mi van most Justinnal. Mintha eltűnt volna a föld színéről, amióta Diddyt letartóztatták, és kiderültek az undorító részletek. Az ismerősei nagyon aggódnak Justinért. Elég stresszes lehet friss apukának lenni és megbirkózni ezzel a helyzettel. Nem tudom elképzelni azt a borzalmat, amit magával cipel. A karrierjét és a házasságát is fenyegeti ez a helyzet, amivel újra meg kell küzdenie. 

- jelentette ki az In Touch Weekly forrása.

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek